Vlapex EPB EPC

EPB – EPC – Plaatsbeschrijvingen – Asbestattesten – Overige bouwkeuringen

Op zoek naar bouwkundig of energetisch advies ?

U wenst te investeren in vastgoed of u start een renovatietraject?

Kies dan voor een bouwtechnische keuring voor aankoop van uw droomwoning, bij de voorlopige oplevering van uw toekomstige eigendom
of bij de start van een renovatietraject! Zo bent u zeker dat uw investering géén financiële kater met zich meebrengt
en kunt u rekenen op de technische kennis en het advies van onze bouwexpert.

Waarom verzekeraars en investeerders VLAPEX aanstellen
bij een schadegeval of bij aankoop van vastgoed?

Door meerdere erkenningen als schade-expert, bouwkundig ingenieur, gediplomeerd gerechtelijk expert en energieverslaggever en door onze ervaring als bouwexpert in bouwtechnische procedures garanderen we u een meerwaarde te betekenen voor elk bouwkundig schadedossier.

VLAPEX ingenieurs- en expertisebureau tracht elke klant op een deskundige wijze bijstand te verlenen in bouwtechnische schadedossiers
of in het kader van advies bij aankoop van uw vastgoed. 
Onze administratiedienst zorgt aanvullend voor een vlotte planning, controle van de rapportering en een correcte facturatie.

In samenwerking met verzekeringsmaatschappijen behandelen we dagelijks schadedossiers in het kader van de brandpolis, rechtsbijstand of burgerlijke aansprakelijkheid. Contacteer nu uw bouwexpert Vlapex!

Hoe gaan we te werk?

Objectieve bouwtechnische vaststellingen door onze ervaren experten tijdens een eerste plaatsbezoek.

Deskundig advies gegarandeerd door een uitgebreide bouwkundige expertise-ervaring en erkenning als gediplomeerd gerechtelijk expert.

Technische gebreken of gebouwschade worden geïnventariseerd, geanalyseerd, begroot en gerapporteerd in het kader van een schadegeval.

U bent zeker dat uw droomwoning na aankoop geen financiële kater met zich mee brengt. Bij een schadegeval bent u zeker van een optimaal
gefundeerd expertisedossier.

Waar is VLAPEX actief?

VLAPEX heeft zijn hoofdkantoor in Sint-Gillis-Waas in hartje Waasland. Met ons gedreven team van ingenieurs en medewerkers verwerken we deskundige bouwkundige expertiserapporten, plaatsbeschrijvingen of een energieadvies van uw huis, appartement of handelspand. Op die manier kunt u op beide oren slapen en trachten we steeds een meerwaarde te betekenen voor ieder vastgoed-, bouw- of expertisedossier. 

U bent op zoek naar een immo- of bouwkeuring in Sint-Niklaas, Temse, Beveren, Stekene, Lokeren, Waasmunster, Hamme of Moerbeke-Waas of op de as Antwerpen – Gent? 

Contacteer VLAPEX vrijblijvend!

VLAPEX
expertise bureau

EPB – EPC – Plaatsbeschrijvingen – Overige bouwkeuringen

VLAPEX BV

BE0664.487.117

Ing. Stijn Van Landeghem

Ing. Tine Peeters

Kerkstraat 83 bus 101

9170 Sint-Gillis-Waas

03-435 77 90

info@vlapex.be