Vlapex EPB EPC

EPB – EPC – Plaatsbeschrijvingen – Asbestattesten – Overige bouwkeuringen

Contact

03-435 77 90

info@vlapex.be

Op zoek naar een EPB of EPC keuring?
Plaatsbeschrijving, asbestattest of een andere bouwkeuring gewenst?

GRATIS OFFERTE AANVRAGEN
Vul uw naam in
Vul uw email adres in
Vul hier uw telefoonnummer in
Vul hier het adres of werfadres in
Vul hier in voor welke keuring wij een offerte moeten maken of wanneer u een plaatsbeschrijving nodig heeft. Voor een gedetailleerde offerte voor EPB en veiligheidscoördinatie: gelieve digitale plannen aanvullend te versturen.
Vul zo volledig mogelijk uw aanvraag in...
Marjan De GendtMarjan De Gendt
18:49 10 Sep 22
In deze gekke tijden waar je vaak lang op advies, offertes en concrete cijfers moet wachten, is het een verademing om zo professioneel, snel en klantvriendelijk geholpen te worden. De zeer uitgebreide info zorgde voor een snelle oplossing. Dankjewel, team Vlapex!
Noa Van RaemdonckNoa Van Raemdonck
07:18 01 Sep 22
Zeer vriendelijk, behulpzaam en professioneel advies.
nicolas Ben Larbinicolas Ben Larbi
17:13 19 Feb 21
Enorm tevreden over dit kantoor.Het is nog een van de weinige in de sector die feeling hebben voor de mensen, ipv dat het enkel om hun geld draait.Zeker geen geldwolven, maar vriendelijke mensen die je nog willen helpen.Leuk om zo nog eens behandeld te worden.Toppers!
Tine PeetersTine Peeters
20:44 17 Feb 21
We focussen ons als zaakvoerders op een vlotte communicatie met onze klanten waarbij we zoeken naar het juiste advies en evenwicht in functie van de aard van het project, de normen, subsidies, kosten/baten en de wens van de klant.Door het volgen van maandelijkse opleidingen garanderen we ook een deskundig advies. In samenwerking met ons team staan we steeds paraat om uw bouwkundige of energetische vragen te beantwoorden.
Kelly PutsKelly Puts
06:48 18 Dec 20
Vlotte opvolging van deze firma! Ze zorgden ervoor dat mijn elektriciteit nog tijdig herkeurd werd voor het einde van dit jaar. Wat niet zo simpel was door de overload aan zonnepanelen die nog voor het einde jaar moesten gekeurd worden. Zeer tevreden!
js_loader

VLAPEX is dé expert in bouw- en immo-keuringen en energieadvies

Als ingenieurs- en expertisebureau focust VLAPEX zich op particuliere en professionele klanten voor het behandelen van dossiers betreffende energieadvies (EPB & EPC), bouwtechnische bijstand, bouwkundige schade-expertises en andere bouwkeuringen,…

Door de combinatie van ervaring en behaalde erkenningen als bouwkundige ingenieurs spelen we in op de vraag om meerdere keuringen of adviezen in één “bouw”-pakket te behandelen. Vraag vrijblijvend advies voor uw bouwplannen of uw immokeuring!

info@vlapex.be

EPB

EPB

U gaat bouwen of verbouwen?
In het kader van vrijwel elk vergund verbouwings- of nieuwbouwproject is de energieprestatieregelgeving van toepassing.
Voluit spreken we over "Energie Prestatie en Binnenklimaat".

Plaatsbeschrijving

Plaatsbeschrijving

Plaatsbeschrijving nodig voor verhuur of voor aanvang werken? Door de opmaak van een deskundige tegensprekelijke plaatsbeschrijving vermijdt u discussies bij een schadegeval door trillingen, verzakkingen, aanstoting, huur,...

EPC

EPC

Bij het te koop of te huur stellen van uw woning, huis, appartement, vakantieverblijf of handelspand dient u als eigenaar of huurder over een EPC-attest te beschikken.
Voluit spreken we over een "Energie Prestatie Certificaat".

Waarom beroep doen op VLAPEX?

VLAPEX is een bouwkundig studie- en expertisebureau met gedreven medewerkers in hartje Waasland. Als ingenieurs- en expertisebureau begeleiden we particulieren en professionelen met EPB en EPC keuringen op. Wij maken professionele plaatsbeschrijvingen op met innovatieve tools. Daarnaast kan u ook terecht bij VLAPEX te Sint-Gillis-Waas voor alle andere keuringen zoals elektrische keuringen, asbestattest, blowerdoor, sloopinventarissen of ventilatieverslagen. Start u met een nieuwbouwproject of begint u aan de renovatie van een woning? Dan bent u bij VLAPEX aan het juiste adres! 
Wij helpen u graag verder met alle advies betreffende immo-, bouw- en energiekeuringen.

Energiecertificaten (EPB & EPC) – Veiligheidscoördinatie – Ventilatieverslaggeving – Plaatsbeschrijvingen – Bouwexpertise – Bouwkundig advies

Vlapex Sint-Gillis-Waas

Waar is VLAPEX actief?

VLAPEX heeft zijn hoofdkantoor in Sint-Gillis-Waas in het hartje van het Waasland. Met ons gedreven team ingenieurs en medewerkers maken wij EPB-, EPC-keuringen en plaatsbeschrijvingen op in Beveren, Sint-Niklaas, Temse, Lokeren, Moerbeke, Hamme, Stekene en Kruibeke.

Ook voor een ventilatieverslaggeving, blowerdoortest, sloopinventaris of een elektrische keuring in deze regio kan u beroep doen op ons!

VLAPEX
expertise bureau

EPB – EPC – Plaatsbeschrijvingen – Overige bouwkeuringen

VLAPEX BV

BE0664 487 117

Ing. Stijn Van Landeghem

Ing. Tine Peeters

Kerkstraat 83 bus 101

9170 Sint-Gillis-Waas

03-435 77 90

info@vlapex.be