Vlapex EPB EPC

EPB – EPC – Plaatsbeschrijvingen – Asbestattesten – Overige bouwkeuringen

Contact

03-435 77 90

info@vlapex.be

Op zoek naar een EPB of EPC keuring?
Plaatsbeschrijving, asbestattest of een andere bouwkeuring gewenst?

GRATIS OFFERTE AANVRAGEN
Vul uw naam in
Vul uw email adres in
Vul hier uw telefoonnummer in
Vul hier het werfadres in
Vul hier in voor welke keuring wij een offerte moeten maken of wanneer u een plaatsbeschrijving nodig heeft. Voor een gedetailleerde offerte voor EPB en veiligheidscoördinatie: gelieve digitale plannen aanvullend te versturen.
Vul zo volledig mogelijk uw aanvraag in...
Hilde Verhelst
Hilde Verhelst
2024-04-08
Zeer vlotte samenwerking.
Peter
Peter
2024-01-17
Ontransparante afspraken inzake prijzen. Communicatie duurt te lang. Na groei van de organisatie zijn de tarieven extravagant gestegen. Cliënt staat niet meer centraal, focus ligt op meer omzet
Alec Anderson
Alec Anderson
2023-10-26
Objectief en duidelijk advies gekregen van de expert. Aan te raden firma.
erik geerts
erik geerts
2023-06-30
Hiermee wil ik het ganse Vlapex team bedanken voor de zeer aangename en professionele samenwerking, TOP!
Griet Peeters
Griet Peeters
2023-02-12
Een vlotte, snelle en fijne samenwerking voor de bepaling van de EPC van ons huis. Heel behulpzaam en duidelijke communicatie.
Marjan De Gendt
Marjan De Gendt
2022-09-10
In deze gekke tijden waar je vaak lang op advies, offertes en concrete cijfers moet wachten, is het een verademing om zo professioneel, snel en klantvriendelijk geholpen te worden. De zeer uitgebreide info zorgde voor een snelle oplossing. Dankjewel, team Vlapex!
Noa Van Raemdonck
Noa Van Raemdonck
2022-09-01
Zeer vriendelijk, behulpzaam en professioneel advies.

VLAPEX is dé expert in bouw- en immo-keuringen en energieadvies

Als ingenieurs- en expertisebureau focust VLAPEX zich op particuliere en professionele klanten voor het behandelen van dossiers betreffende energieadvies (EPB & EPC), bouwtechnische bijstand, bouwkundige schade-expertises en andere bouwkeuringen,…

Door de combinatie van ervaring en behaalde erkenningen als bouwkundige ingenieurs spelen we in op de vraag om meerdere keuringen of adviezen in één “bouw”-pakket te behandelen. Vraag vrijblijvend advies voor uw bouwplannen of uw immokeuring!

info@vlapex.be

EPB

EPB

U gaat bouwen of verbouwen?
In het kader van vrijwel elk vergund verbouwings- of nieuwbouwproject is de energieprestatieregelgeving van toepassing.
Voluit spreken we over "Energie Prestatie en Binnenklimaat".

Plaatsbeschrijving

Plaatsbeschrijving

Plaatsbeschrijving nodig voor verhuur of voor aanvang werken? Door de opmaak van een deskundige tegensprekelijke plaatsbeschrijving vermijdt u discussies bij een schadegeval door trillingen, verzakkingen, aanstoting, huur,...

EPC

EPC

Bij het te koop of te huur stellen van uw woning, huis, appartement, vakantieverblijf of handelspand dient u als eigenaar of huurder over een EPC-attest te beschikken.
Voluit spreken we over een "Energie Prestatie Certificaat".

Waarom beroep doen op VLAPEX?

VLAPEX is een bouwkundig studie- en expertisebureau met gedreven medewerkers in hartje Waasland. Als ingenieurs- en expertisebureau begeleiden we particulieren en professionelen met EPB en EPC keuringen op. Wij maken professionele plaatsbeschrijvingen op met innovatieve tools. Daarnaast kan u ook terecht bij VLAPEX te Sint-Gillis-Waas voor alle andere keuringen zoals elektrische keuringen, asbestattest, blowerdoor, sloopinventarissen of ventilatieverslagen. Start u met een nieuwbouwproject of begint u aan de renovatie van een woning? Dan bent u bij VLAPEX aan het juiste adres! 
Wij helpen u graag verder met alle advies betreffende immo-, bouw- en energiekeuringen.

Energiecertificaten (EPB & EPC) – Veiligheidscoördinatie – Ventilatieverslaggeving – Plaatsbeschrijvingen – Bouwexpertise – Bouwkundig advies

Vlapex Sint-Gillis-Waas

Waar is VLAPEX actief?

VLAPEX heeft zijn hoofdkantoor in Sint-Gillis-Waas in het hartje van het Waasland. Met ons gedreven team ingenieurs en medewerkers maken wij EPB-, EPC-keuringen en plaatsbeschrijvingen op in Beveren, Sint-Niklaas, Temse, Lokeren, Moerbeke, Hamme, Stekene en Kruibeke.

Ook voor een ventilatieverslaggeving, blowerdoortest, sloopinventaris of een elektrische keuring in deze regio kan u beroep doen op ons!

VLAPEX
expertise bureau

EPB – EPC – Plaatsbeschrijvingen – Overige bouwkeuringen

VLAPEX BV

BE0664 487 117

Ing. Stijn Van Landeghem

Ing. Tine Peeters

Kerkstraat 83 bus 101

9170 Sint-Gillis-Waas

03-435 77 90

info@vlapex.be