Vlapex EPB EPC

EPB – EPC – Plaatsbeschrijvingen – Asbestattest – Overige Bouwkeuringen

Op zoek naar een EPB keuring?

VLAPEX is dé expert in EPB keuringen

U gaat bouwen of verbouwen? Proficiat! In het kader van vrijwel elk vergund verbouwings- of nieuwbouwproject is de energieprestatieregelgeving van toepassing. Voluit spreken we over “Energie Prestatie en Binnenklimaat”. Voor meer informatie: www.energiesparen.be.

Vanaf het ontwerp van uw project begeleiden we u doorheen de EPB-wetgeving door middel van een eerste bespreking van het bouwplan, een EPB-voorcalculatie, het officieel indienen van de verplichte EPB-startverklaring, uitleg in functie van subsidies en het verwerken en indienen van de EPB-aangifte.

VLAPEX biedt u hierbij de extra service aan dat u vanaf uw bouwaanvraag tot de afwerking van uw bouwproject steeds de twee EPB-erkende zaakvoerders kunt contacteren. Alle dossiers worden in eigen beheer met ons team van bouwkundigen verwerkt om de kwaliteit van elk dossier te kunnen garanderen en opvolgen.

Om bijkomende bouwpartners te vermijden, bieden we “Energie Prestatie en Binnenklimaat” aan in combinatie met ventilatieverslaggeving en veiligheidscoördinatie voor de opvolging van elk bouwproject met een digitale rapportering (incl. kleurenfoto’s) van elk werfbezoek.

Een luchtdichtheidstest, een rioolkeuring en een asbestinventaris kunnen op aanvraag mee in uw ‘bouwpakket’ aangeboden worden om één aanspreekpunt te hebben voor al uw keuringen. 

Voor bijkomende informatie of een gedetailleerde offerte aarzel niet om ons rechtstreeks te contacteren.

Uw VLAPEX-expert adviseert en begeleidt elke klant om de juiste keuzes te maken in functie van de geldende wetgeving en rekening houdend met de kostprijs van uw project!

U bent architect, projectontwikkelaar, aannemer?

Aarzel niet om ons te contacteren voor een eerste afspraak om uw gebruikelijke werkwijze toe te lichten zodat we hiervoor een aangepaste samenwerking kunnen bepalen.

U kan bij VLAPEX terecht voor EPC keuringen of plaatsbeschrijvingen

Plaatsbeschrijving

Plaatsbeschrijving

Plaatsbeschrijving nodig voor verhuur of voor aanvang werken? Door de opmaak van een tegensprekelijke plaatsbeschrijving vermijdt u alvast discussies bij een schadegeval door trillingen, verzakkingen, verhuur,...

EPC

EPC

Bij het te koop of te huur stellen van uw woning, huis, appartement, vakantieverblijf of handelspand dient u als eigenaar of huurder over een EPC-attest te beschikken.
Voluit spreken we over een "Energie Prestatie Certificaat".

Waar is VLAPEX actief?

VLAPEX heeft zijn hoofdkantoor in Sint-Gillis-Waas in het hartje van het Waasland. Met ons gedreven team van ingenieurs en medewerkers maken wij EPB-, EPC-keuringen, asbestattesten en plaatsbeschrijvingen op in Beveren, Sint-Niklaas, Lokeren, Moerbeke, Hamme, Stekene en Kruibeke.

Ook voor een ventilatieverslag, blowerdoortest, sloopinventaris of een elektrische keuring in deze regio kan u beroep doen op ons!

EPB Keuring
Sint-Niklaas

Op zoek naar een “Energie Prestatie en Binnenklimaat” voor uw appartement, villa, rijwoning, studio, halfopen bebouwing, bungalow of huis te Sint-Niklaas?

EPB Keuring Lokeren

Op zoek naar een “Energie Prestatie en Binnenklimaat” voor uw appartement, villa, rijwoning, studio, halfopen bebouwing, bungalow of huis te Lokeren?

EPB Keuring Beveren

Op zoek naar een “Energie Prestatie en Binnenklimaat” voor uw appartement, villa, rijwoning, studio, halfopen bebouwing, bungalow of huis te Beveren?

EPB Keuring Temse

Op zoek naar een “Energie Prestatie en Binnenklimaat” voor uw appartement, villa, rijwoning, studio, halfopen bebouwing, bungalow of huis te Temse?

VLAPEX
expertise bureau

EPB – EPC – Plaatsbeschrijvingen – Asbestattest – Overige Bouwkeuringen

VLAPEX BV

BE0664 487 117

Ing. Stijn Van Landeghem

Ing. Tine Peeters

Kerkstraat 83 Bus 101

9170 Sint-Gillis-Waas

03-435 77 90

info@vlapex.be