Vlapex EPB EPC

EPB – EPC – Plaatsbeschrijvingen – Asbestattest – Overige bouwkeuringen

EPC attest of keuring nodig voor verhuur of verkoop?

VLAPEX is gespecialiseerd in energiekeuringen en biedt diensten aan voor eigenaars en huurders die een Energie Prestatie Certificaat (EPC) nodig hebben bij de verkoop of verhuur van woningen, appartementen, vakantieverblijven en handelspanden.

• Wetgeving: Een EPC-attest is vereist voor het te koop of te huur stellen van een pand. Grote niet-residentiële panden dienen vanaf 01/01/2025 te beschikken over een EPC-attest.
• EPC-labelpremie: Eigenaars kunnen een EPC-labelpremie aanvragen na renovatiewerken en na het opstellen van een EPC.
• Opmeting: Een standaard opmeting duurt ongeveer een uur, waarbij alle warmteverlies-oppervlakken en technieken worden opgenomen. Bouwplannen, facturen van isolatie en ketel, of visuele vaststellingen van isolatie kunnen bijdragen aan een betere EPC-score. Het is essentieel om uw dossier voor te bereiden in functie van het plaatsbezoek door onze energiedeskundige.
• Expertise: Onze VLAPEX-experts streven naar het behalen van een optimale EPC-score rekening houdend met het inspectieprotocol van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap.
• Combikeuringen: De EPC-keuring kan gecombineerd worden met een asbestattest, elektrische keuring, postinterventiedossier of mazouttankkeuring.
• Nuttige link: Voor meer informatie over het EPC: www.energiesparen.be.

VLAPEX legt de focus op een kwalitatieve aanpak die zichzelf terugverdient door een meerwaarde te creëren voor uw vastgoed.

Op zoek naar een “Energieprestatiecertificaat” keuring voor uw pand? Voor bijkomende informatie of een gedetailleerde offerte aarzel niet om ons rechtstreeks te contacteren.

Hoeveel kost een EPC keuring?

Hieronder vindt u onze tarieven voor de opmaak van een Energie Prestatie Certificaat (EPC).

Voor EPC niet-residentieel en EPC gemene delen is de prijs beschikbaar op aanvraag.

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Wooneenheid tot 65 m²

Studio of vakantiewoning

0

Wooneenheid tot 125 m²

Standaard appartement

0

Wooneenheid tot 215 m²

Gemiddelde woning

0

Voor wooneenheden groter dan 215 m² wordt de prijs verrekend aan 1,25€ per m² bruikbare vloeroppervlakte.

Bekijk hier hoe u uw EPC kan voorbereiden

Plaatsbeschrijving

EPC plaatsbezoek voorbereiden

Het is belangrijk het plaatsbezoek zelf ook goed voor te bereiden. Bekijk hieronder hoe u dat kan.

U kan ook bij VLAPEX terecht voor een asbestattest, EPB keuring of plaatsbeschrijving

Plaatsbeschrijving

Plaatsbeschrijving

Plaatsbeschrijving nodig voor verhuur of voor aanvang werken? Door de opmaak van een tegensprekelijke plaatsbeschrijving vermijdt u alvast eventuele discussies over de gevolgschade bij een schadegeval door trillingen, verzakkingen, verhuur,...

EPC

EPB

U gaat bouwen of verbouwen?
In het kader van vrijwel elk vergund verbouwings- of nieuwbouwproject is de energieprestatieregelgeving van toepassing.
Voluit spreken we over "Energie Prestatie en Binnenklimaat".

Waar is VLAPEX actief?

VLAPEX heeft zijn hoofdkantoor in Sint-Gillis-Waas in het hartje van het Waasland. Met ons gedreven team van ingenieurs en medewerkers maken wij EPB-, EPC-keuringen en plaatsbeschrijvingen op in Beveren, Sint-Niklaas, Temse, Lokeren, Moerbeke, Hamme, Stekene en Kruibeke.

Ook voor een ventilatieverslag, blowerdoortest, sloopinventaris, bouwexpertise of een elektrische keuring in deze regio kunt u op ons beroep doen!

EPC Keuring
Sint-Niklaas

Op zoek naar een “Energieprestatiecertificaat” voor uw appartement, villa, rijwoning, studio, halfopen bebouwing, bungalow of huis te Sint-Niklaas?

EPC Keuring Lokeren

Op zoek naar een “Energieprestatiecertificaat” voor uw appartement, villa, rijwoning, studio, halfopen bebouwing, bungalow of huis te Lokeren?

EPC Keuring Beveren

Op zoek naar een “Energieprestatiecertificaat” voor uw appartement, villa, rijwoning, studio, halfopen bebouwing, bungalow of huis te Beveren?

EPC Keuring Temse

Op zoek naar een “Energieprestatiecertificaat” voor uw appartement, villa, rijwoning, studio, halfopen bebouwing, bungalow of huis te Temse?

VLAPEX
expertise bureau

EPB – EPC – Plaatsbeschrijvingen – Overige bouwkeuringen

VLAPEX BV

BE0664 487 117

Ing. Stijn Van Landeghem

Ing. Tine Peeters

Kerkstraat 83 bus 101

9170 Sint-Gillis-Waas

03-435 77 90

info@vlapex.be