Vlapex EPB EPC

EPB – EPC – Plaatsbeschrijvingen – Asbestattesten – Overige bouwkeuringen

Op zoek naar een EPB of EPC keuring?
Plaatsbeschrijving, asbestattest of andere bouwkeuring nodig?

VLAPEX is dé expert in bouw- en immo-keuringen en energieadvies

De hedendaagse bouwpraktijk wordt steeds complexer met meerdere gespecialiseerde betrokken bouwpartners. Voor verzekeraars, architecten, aannemers, particulieren,… is het niet vanzelfsprekend meer om op de hoogte te blijven van nieuwe bouwtechnieken, energieregelgeving, keuringen, etc…

VLAPEX streeft voor elk dossier naar een duidelijke communicatie met alle betrokken partners. In functie van uw vereisten en wensen als professionele of particuliere klant trachten beide zaakvoerders, Stijn Van Landeghem en Tine Peeters, en de deskundige medewerkers hierop in te spelen
met een flexibele en adviserende werkwijze.

VLAPEX streeft naar een continue bijscholing om een kwalitatieve dienstverlening mét advies te kunnen leveren. De voorbije jaren hebben we meerdere erkenningen en diploma’s behaald in het domein van bouwexpertise o.a. Industrieel Ingenieur Bouwkunde, Veiligheidscoördinator niv. A, Vastgoedexpert, Energiedeskundige, Methodiek van brandonderzoek (CNPP-Vernon), Ventilatieverslaggever en Fellow Gerechtelijk Expert.

VLAPEX is erkend door de Vlaamse Overheid

EPC Keuring nodig?

Waarvoor kan u bij ons terecht?

EPB

EPB

U gaat bouwen of verbouwen?
In het kader van vrijwel elk vergund verbouwings- of nieuwbouwproject is de energieprestatieregelgeving van toepassing.
Voluit spreken we over "Energie Prestatie en Binnenklimaat".

Plaatsbeschrijving

Plaatsbeschrijving

Plaatsbeschrijving nodig voor verhuur of voor aanvang werken? Door de opmaak van een tegensprekelijke plaatsbeschrijving
vermijdt u alvast discussies
bij een schadegeval door trillingen,
verzakkingen, verhuur,...

EPC

EPC

Bij het te koop of te huur stellen van uw woning, huis, appartement, vakantieverblijf of handelspand dient u als eigenaar of verhuurder over een EPC-attest te beschikken.
Voluit spreken we over een "Energie Prestatie Certificaat".

Waarom beroep doen op VLAPEX?

Plaatsbeschrijving nodig?

VLAPEX is een gedreven studiebureau gelegen in het Waasland. Als ingenieurs- en expertisebureau begeleiden we zowel particulieren en professionelen met een focus op EPB en EPC en asbestattesten en deskundige plaatsbeschrijvingen. In samenwerking met verzekeraars voeren we dagelijks bouwtechnische schade-expertises uit.

Daarnaast kan u ook terecht bij VLAPEX te Sint-Gillis-Waas voor alle andere keuringen zoals elektrische keuringen, blowerdoortesten, sloopinventarissen of ventilatieverslagen. 

Bent u bezig met uw bouwaanvraagplannen van uw woning of begint u aan een renovatie van een woning of wordt uw pand te koop gesteld?
Dan bent u bij
VLAPEX aan het juiste adres. Onze troef bestaat erin om alle keuringen in één pakket aan te bieden met de vereiste service en advies.

Energiecertificaten (EPB & EPC) – Asbestattesten – Veiligheidscoördinatie – Ventilatieverslaggeving – Plaatsbeschrijvingen – Bouwexpertise –
Bouwkundig advies

Huis verkopen?

VLAPEX regelt voor u:

 • Energiecertificaat (EPC)
 • Elektrische Keuring
 • Stookoliekeuring
 • Mazoutkeuring
 • Postinterventiedossier

Huis bouwen?

VLAPEX regelt voor u:

 • Energiecertificaat (EPB)
 • Veiligheidscoördinatie
 • Ventilatieverslaggeving
 • Plaatsbeschrijving
 • Blowerdoortest
 • Rioolkeuring

Huis verhuren?

VLAPEX regelt voor u:

 • Energiecertificaat (EPC)
 • Plaatsbeschrijving

Huis kopen?

Op huizenjacht of op zoek naar energieadvies? Een bouwtechnische rondgang in uw toekomstige woning of appartement nodig? VLAPEX zorgt voor een degelijke check-up en geeft advies omtrent de mogelijke gebreken en renovatiekosten van uw droomwoning.

Vlapex Sint-Gillis-Waas

Waar is VLAPEX actief?

VLAPEX heeft zijn hoofdkantoor in Sint-Gillis-Waas in het hartje van het Waasland. Met ons gedreven team van ingenieurs en medewerkers maken wij EPB-, EPC-keuringen en plaatsbeschrijvingen op in Beveren, Sint-Niklaas, Lokeren, Moerbeke-Waas, Hamme, Stekene en Kruibeke.

Ook voor een ventilatieverslag, blowerdoortest, sloopinventaris of een elektrische keuring in deze regio kan u beroep doen op ons!

VLAPEX
expertise bureau

EPB – EPC – Plaatsbeschrijvingen – Overige Bouwkeuringen

VLAPEX BV

BE0664 487 117

Ing. Stijn Van Landeghem

Ing. Tine Peeters

Kerkstraat 83 bus 101

9170 Sint-Gillis-Waas

03-435 77 90

info@vlapex.be